Osvojite karte za novu horor avanturu - film "Lov"

Mesec koji je u znaku najstrašnije večeri poznate kao Noć veštica započinjemo u horor stilu - uzbudljivom pričom “Lov” reditelja Frenka Kalfouna, koja će se na bioskopskom platnu naći od 10. oktobra.

Izvor: B92

Utorak, 08.10.2019.

11:15

Osvojite karte za novu horor avanturu - film
Foto: Printscreen Youtube/MegaComFilm

Želite li lako i brzo da osvojite dve karte za projekciju?! Pročitajte tekst do kraja i pošajite nam mejl sa traženim informacijama.

Zanimljiva horor avantura prati glavnog lika Tobija, milenijalca koji nakon gubitka voljene osobe počinje problematično da se ponaša. Njegova majka i savetnik odlučuju da je najbolje rešenje za njega boravak u kampu za preživljavanje na dalekom, opustošenom ostrvu.

Pred Tobijem su tri dana izazova i samoće. Ipak, stvari postaju zanimljivije kada shvati da ostrvo nije baš potpuno pusto. Devojka po imenu Madelin tamo je već duže vreme zajedno sa svojom majkom i ostrvo je jedini dom koji pamti.

Dok se suočava sa opasnostima, strah dodatno unosi huk šuma u tropskim divljinama, čije peščane plaže i stenovite obale samo prividno deluju primamljivo i egzotično.

Glavna uloga poverena je mladom glumcu Loganu Mileru, poznatom po ulozi u popularnoj seriji „Okružen mrtvima“.

Pošaljite nam vaše ime i prezime, broj telefona i datum rođenja na pr@mcf.rs, i osvojite 2 karte za film „Lov” u Kombank dvorani u četvrtak, od 20.40h.

Nagradićemo ukupno 20 čitalaca sa po dve karte. Srećno!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: