Novi upravnik Ateljea 212: "Radiću u interesu pozorišta"

Krajem septembra glumcu Branimiru Brstini ističe mandat na mestu upravnika Ateljea 212. Na tom mestu zameniće ga prevodilac Novica Antić, koga je imenovala Skupština grada.

Izvor: B92

Petak, 06.09.2019.

13:54

Novi upravnik Ateljea 212:
Foto: Printscreen / TV Prva

Vršilac dužnosti direktora Novica Antić kaže da su reakcije zaposlenih u Ateljeu 212 na njegovo postavljanje na ovo mesto očekivane.

"Pozorište je kao jedna velika porodica. Tu se svi nekad slažu, nekad ne slažu, a onda opet rade u cilju te porodice", istakao je Antić, gostujući u Jutru Prve TV.

Izjava glumca Tihomira Stanića da je Antić postavljen preko noći nije ga uvredila jer ga je Skupština postavila na ovo mesto.

Kaže da je radostan zbog nagrade koju je Stanić dobio na Filmskim susretima u Nišu i smatra da je Tihomir Stanić to zaslužio.

"Ja znam da je on to iz nekog svog principa rekao", izjavio je Antić.

"Trudiću se da radim u interesu pozorišta, kao što sam i uvek radio u interesu ustanova kulture, a pre svega u pozorištu u kome sam još ranih devedesetih počeo", istakao je Antić.

Opširnije o ovoj temi pogledajte u video-snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: