"Ekipa", fudbal i fatalna žena VIDEO

Nakon derbija, Zdravko - zvezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke dobar drug iz detinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić).

Izvor: B92

Utorak, 23.07.2019.

11:15

Foto: Promo

Posle lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

U ulozi mladog asa Partizana, fudbalera Stevanovića, našao se glumac Rade Čosić, ujedno i scenarista ovog filma koji je motiv za nastanak ove priče pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu.

"Ekipa je film koji se bavi renomiranim fudbalskim klubovima, a scene su snimane kao u holivudskoj produkciji", rekao je Ćosić i dodao:

"Snimali smo na pravom derbiju, sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama i sve je realno."

Film je okupio istaknutu domaću glumačku ekipu: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. Specijalni gosti filma su Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.

Najnovija domaća krimi komedija "Ekipa", naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji od 24. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: