B92 vas vodi na film "Ortaci na točkovima"

POŠTOVANI ČITAOCI, KARTE ZA FILM SU PODELJENE! DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI PUTEM MEJLA!

Izvor: B92

Sreda, 10.07.2019.

15:15

B92 vas vodi na film
Foto: Promo

Poznati stend ap komičar i glumac Kumail Nandžijani i američka zvezda i profesionalni rvač Dejv Bautista igraju glavne uloge u urnebesnoj komediji "Ortaci na točkovima", reditelja Majkla Dauza.

Stju je brbljivi milenijalac koji mrzi rizike i pored redovnog posla u prodavnici sportske opreme on dodatno zarađuje kao vozač Ubera pokušavajući da stekne dovoljno novca za neke svoje buduće planove i rejting vozača od pet zvezdica mu je jedini cilj.

Vik je srednjih godina, stara škola, "alfa detektiv" i godine korišćenja nabildovanog tela kao vreće za udaranje, uzele su danak, međutim on nikad ne odustaje. Ne voli nove tehnologije i socijalne mreže, a kad se brzo naljuti brzo i povuče okidač.

U filmu reditelja Majkla Dauza, pored pomenutih, igraju i: Beti Džilpin, Natali Morales i Mira Sorvino.

Film "Ortaci na točkovima", u distribuciji "MegaCom Filma", premijerno će biti prikazan večeras, a u redovnoj distribuciji će se naći od četvrtka 11. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: