Premijera filma "Ortaci na točkovima" 10. jula

Poznati stend ap komičar i glumac Kumail Nandžijani i američka zvezda i profesionalni rvač Dejv Bautista igraju u urnebesnoj komediji "Ortaci na točkovima" Majkla Dauza, čija je premijera zakazana za 10. jul, saopštio je "MegaKom film".

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 04.07.2019.

20:48

Premijera filma
Foto: Promo

Dauz, poznat po komediji "Goon" iz 2011. godine, spojio je na velikom platnu Vika (Bautista) i Stjua (Nandžijani) - dva različita karaktera između kojih vlada generacijski jaz koji se nalazi u osnovi humora ove akcione komedije.

Stju je brbljivi milenijalac koji mrzi rizike i pored redovnog posla u prodavnici sportske opreme on dodatno zarađuje kao vozač Ubera pokušavajući da stekne dovoljno novca za neke svoje buduće planove i rejting vozača od pet zvezdica mu je jedini cilj.

Vik je srednjih godina, stara škola, "alfa detektiv" i godine korišćenja nabildovanog tela kao vreće za udaranje, uzele su danak, međutim on nikad ne odustaje.

Ne voli nove tehnologije i socijalne mreže, a kad se brzo naljuti brzo i povuče okidač.

O radu na filmu protagonista filma Kumail Nandžijani ističe: “Nikada nisam imao priliku pre ove da igram u akcionom filmu. Volim ovakve filmove, scenario je veoma interesantan i smešan i ovo je ona vrsta akcije gde ima mnogo komedije utemeljene na pravi način. Inače, veliki sam fan Dejva Bautiste".

Profesionalni rvač i glumac Bautista se nadovezuje: “Ima svega u ovom filmu, ali mislim da ćemo na kraju dana naterati ljude da se smeju".

Film će u redovnoj distribuciji biti od 11. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: