B92 i Narodno pozorište vas vode na Gala koncert

Ovogodišnja 150.sezona Narodnog pozorišta u Beogradu biće zatvorena u subotu, 30. juna tradicionalnim operskim Gala koncertom solista, hora i orkestra, koji će biti održan na Velikoj sceni sa početkom u 20 časova.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.06.2019.

11:48

B92 i Narodno pozorište vas vode na Gala koncert
Foto: Promo

U okviru programa biće izvedene popularne arije, dueti i horovi iz poznatih opera. Za dirigentskim pultom smenjivaće se Dejan Savić, Đorđe Stanković, Zorica Mitev Vojnović i Đorđe Pavlović.

Učestvuju prvaci i solisti Opere Narodnog pozorišta u Beogradu - Jadranka Jovanović, Sanja Kerkez, Janko Sinadinović, Nataša Jović Trivić, Snežana Savičić Sekulić, Dušan Plazinić, Vladimir Andrić, Aleksandar Dojković, Nevena Bridžen, Željka Zdjelar, Aleksandra Stamenković i Dragutin Matić.

Reditelj je Ivana Dragutinović Maričić. Scenografi su Miraš Vuksanović i Jasna Saramandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: