Iluzije na kraju sveta

Ustanova kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ izvela je svoju predstavu „Iluzije“ Ivana Viripaeva u režiji Tatjane Mandić Rigonat u Teatru Kukol, na 4. međunarodnom pozorišnom festivalu „Sahalinska rampa“ u Južno-Sahalinsku, na ostrvu Sahalin u Rusiji.

Izvor: B92

Sreda, 26.06.2019.

12:12

Iluzije na kraju sveta
Foto: Sergej Krasnouhov

Ovo je prvi put da se neka predstava iz Srbije izvodi ovom delu sveta, na Kurilskim ostrvima u ruskoj Sahalinskoj oblasti.

Glumačka ekipa koju čine Goran Jevtić, Sonja Kolačarić, Katarina Marković i Milutin Milošević svojom izvanrednom igrom izazvali su veliko oduševljenje publike festivala i izuzetne kritike.

Na festivalu koji traje od 13. do 30. juna 2019. godine učestvuju pozorišta iz Finske, Kine, Kazahstana, Srbije i Rusije. Predstave se izvode na scenama Međunarodnog pozorišnog centra „A.P.Čehov“ i Teatra Kukol u Južno-Sahalinsku.
Foto: Sergej Krasnouhov

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: