U "trouglu": E-Play ima novi spot za pesmu "Pristanište" VIDEO

Bend E-Play upravo je objavio svoj novi spot sa aktuelnog petog albuma "Sloboda", za pesmu "Pristanište".

Izvor: B92

Sreda, 26.06.2019.

10:20

U
Foto: Nebojša Babiæ

"Kažu ljudi da dobar tim ne treba menjati, pa smo se i mi držali toga. Sa režiserom Vukom Protićem smo već radili na prethodnom spotu 'Šamarčina' i nakon obostranog razumevanja, odlučili smo da ponovimo saradnju. Ovaj put je scenario bio vezan za naziv samog albuma. Hteli smo da predstavimo ograničavanje slobode koje na kraju uvek rezultira unutrašnjim nezadovoljstvom. Nadam se da smo uspeli", izjavila je basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Bendu je za "Pristanište" bio potreban prostor u Beogradu ograđen zgradama, koji bi predstavljao zatvor, a koji bend nije mogao da nađe, dok se nije odlučio za, do sada u javnosti malo viđen, unutrašnji trougao između zgrada Kulturnog centra Beograda, Dvorane KCB-a i palate "Albanija".

"Na preporuku Ratka Rakina iz KCB-a dobili smo magičan prostor. Kod snimanja spota izbor lokacije uvek igra ključnu ulogu, a ovde nam se baš posrećilo. Mislim da je to bilo jedino popodne u proteklih mesec dana da nije padala kiša. Sreća nas je pratila na ovom snimanju spota, a tako slično je bilo i u studiju", rekla je Maja. Album "Sloboda" (Long Play 2018), nastao u produkciji Voje Aralice, naišao je na mnoge pozitivne kritike u čitavom regionu, a sa njega su ranije izdvojeni singlovi i spotovi "Srešćemo se neki drugi put", "Da budemo samo dobro" i "Šamarčina".

E-Play uskoro očekuju nastupi na velikom broju letnjih festivala od kojih su samo neki: Montenegro Beer fest na Cetinju, Gitarijada u Velikom Gradištu, Bedem fest u Nikšiču, TrNOVfest u Ljubljani...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: