Stalone se oduševio: Pogledajte kako bi ovaj glumac izledao u ulozi Terminatora VIDEO

"Daj, Rambo, nemoj da praviš neprijatelje od robota", komentarišu fanovi.

Izvor: B92

Nedelja, 09.06.2019.

16:13

Default images

Ako ste se slučajno pitali kako bi izgledao Terminator da ga je umesto Arnolda Švarcenegera odglumio Silvester Stalone, sad napokon možete saznati zahvaljujući YouTube kanalu Ctrl Shift Face koji koristi takozvanu dipfejk tehnologiju, kako bi zamenio glumce u popularnim filmovima.
Poslednja dva videa posvećena su filmu "Terminator", gde su na umesto glavnog junaka autori "ubacili" Silvestera Stalonea. Jedan video je toliko oduševio i samog Stalonea da ga je podelio na svom Instagramu, prenosi index.hr. Jednako oduševljeni su i njegovi fanovi, ako je suditi po komentarima.

"Je li Terminator T-800 Balboa?", "James Kameron će te zaposliti kad ovo vidi", "Daj, Rambo, nemoj da praviš neprijatelje od robota", pisali su mu oni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: