BOg na Arsenalu: Kragujevački festival od 19. do 22. juna

BOg, Clarkent i neki od najzanimljivijih di-džejeva i producenata regiona nastuipiće na Explosive DJ Stage-u Arsenal Festa 09, koji će biti održan od 19. do 22. juna u Kragujevcu.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.05.2019.

20:10

BOg na Arsenalu: Kragujevački festival od 19. do 22. juna
Foto: Press photo

BOg, Clarkent i neki od najzanimljivijih di-džejeva i producenata regiona nastuipiće na Explosive DJ Stage-u Arsenal Festa 09, koji će biti održan od 19. do 22. juna u Kragujevcu.

Prve večeri pod sloganom "UNITED KG" nastupiće lokalna ekipa koju čine rezidenti i promoteri kragujevačkih festivala: BO-YAN I TZANEMA (Šumadija fest I Garage Reunion), MARK ANDERSSON (VIBE), DGNRK (Arsenal Fest) i naravno SHOOMADISCO, DJ WHITE, SREĆKO DIVIĆ i DJ GORAN-CHE, koji su u poslednjih dvdesetak godina sinonim za DJ scenu Kragujevca.

Explosive će 20. juna biti rezervisan za ljubitelje minimal zvuka, jer nastupaju dva producenta i DJ-a iz Rumunije: JUST 2 aka CLARKENT i MIHAI POL, a drugo veče otvara najpoznatiji afteraški BeGe dvojac – čuveni MANCHA & MARK PANIC.

BOg je jedan od trenutno najperspektivnijih evropskih melodic techno producenata i DJ-eva, koji konstantno usavršava ovu svoju reputaciju sjajnim muzičkim ukusom, stilom, integritetom i performansom, a prvi put u Srbiji nastupa treće večeri Arsenala. Ove godine BOg je postao svetski poznat zahvaljujući nastupu u Parizu za čuveni CERCLE projekat, koji je na You Tube kanalu ispratilo više od 265.000 ljudi. Pored Bog-a 21. juna nastupaju ASAS, Space Motion, a veče otvaraju predstavnici kragujevačkog lejbla Feel Decimal Black: SALE JANKOVIC B2B PETROVITZ YU.

Poslednjeg dana festivala u subotu 22. juna ljubitelji tehno muzike uživaće u čarima nekih od najboljih reginalnih DJ-eva, kako po Mixmag Adria časopisu, tako I po njihovoj sopstvenoj produkciji i svim ostalim standardima. Veče na Exposive Dj Stage-u otvaraju vlasnici Feel Decimal Label-a iz Kragujevca MARKWOOD B2B HUNCKIE, a posle njih nastupa beogradski DJ i producent SPEEDY – vlasnik Lucky Light etikete, poznat i po Lucky Records Showcase dogadjajima i koji je u Beograd dovodio neke od najvećih imena techno scene.

Više informacija o izvođačima možete dobiti na https://www.facebook.com/events/429089104585800/

Za Arsenal 09, na kome nastupaju na Main Stage-u i Garden Stage-u Testament, Little Steven, Kurt Vile, Red Fang, Darko Rundek, Partibrejkers, Vlatko Stefanovski i mnogi drugi, komplet ulaznica za sve četiri večeri košta 2.300 dinara, dok je pojedinačna 1.000 dinara preko www.tickets.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: