Obara rekorde: "Osvetnici" u Srbiji za pet dana zaradili 35 miliona dinara

Film "Osvetnici - Kraj igre" (Avengers:Endgame) oborio je rekord koji je do sada držao domaći film "Južni vetar", zaradivši na domaćim blagajnama za pet dana prikazivanja preko 35 miliona dinara, saopštio je distributer "Taramaunt".

Izvor: Tanjug

Utorak, 30.04.2019.

13:03

Obara rekorde:
Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disne

Film, koji zaokružuje priču dugu 11 godina, u svetu je, kako navodi "Taramaunt", samo tokom prvog vikenda zaradio preko 1,2 milijarde dolara.

Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, nateraće preživele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje stiže posle 22 filma iz studija "Marvel".

Film su režirali Antoni i Džo Ruso, Kevin Fejgi je producirao film, a glavne uloge tumače Robert Dauni Džunior, Skarlet Džohanson, Bri Larson, Kris Hemsvort, Kris Evans, Džoš Brolin i drugi, a glas Bredlija Kupera opet se čuje u ulozi Roketa. Luis Disposito, Viktorija Alonso, Majkl Grilo, Trin Tan, Džon Favro i Sten Li su izvršni producenti, dok su Kristofer Markus i Stiven Mekfili napisali scenario. Film je na repertoaru srpskih bioskopa od 25. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: