Glumica "Igre prestola" u nešto drugačijoj ulozi VIDEO

Studio 20th Century Fox objavio je poslednji trejler za dugo iščekivani nastavak poznate X-Man franšize "X-Men: Mračni Feniks", sa novim nepredviđenim avanturama najpopularnijih filmskih mutanata.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2019.

12:57

Glumica
Foto: Gettyimages

Bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da od 6. juna uživa u još jednom, a kako kreatori najavljuju i poslednjem nastavku kultnog serijala, ovoga puta najviše okrenutog ka najmoćnijem ženskom liku Marvelovog stripa, mutantkinji Džin Grej. Ovo je priča o Džin i trenucima kada evoluira u Mračni Feniks!

Tokom opasne spasilačke misije u svemiru Džin pogađa kosmička sila koja je transformiše u jednog od najmoćnijih mutanata. Boreći se sa sve nestabilnijom snagom, kao i sa svojim ličnim demonima, ona gubi sve mogućnosti da uspostavi kontrolu nad samom sobom i olako postaje pretnja po čitavu X-Men porodicu.

Osim toga, Džin počinje da predstavlja opasnost i po čitavu planetu.

"X-Man: Mračni Feniks" je film prepun intenzivnog, emotivnog naboja ikada prikazanog u X-Men franšizi. Ostvarenje koje predstavlja kulminaciju 20-godišnjeg rada prikazuje mutante, koje smo da sada upoznali i zavoleli, kako se suočavaju sa, reklo bi se, najrazornijim neprijateljem do sada - sa jednim od njih.

Uloga crvenokose heroine koja se pretvara u svoj alter-ego Feniks, ponovo je pripala mladoj engleskoj glumici Sofi Tarner ("X-Man Apokalipsa") poznatoj po ulozi Sanse Stark, iz planetarno popularne serije "Igra Prestola".

Režiju prvi put potpisuje Sajmon Kinberg, višegodišnji scenarista X-Men franšize, a osim glumice Sofi Tarner u ostalim ulogama našli su se: Dženifer Lorens, Džejms Makavoj, Nikolas Hoult, Majkl Fasbender i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: