Naučite da tumačite signale uz pomoć knjige "Govor tela u ljubavi"

Vulkan izdavaštvo predstavlja zabavnu i mudru knjigu Govor tela u ljubavi.Zanimljivo štivo pisano za sve ljubitelje popularne psihologije odgovoriće na mnoga pitanja koja nas često muče. Pored korisnih i primenjivih saveta, knjiga je obogaćena duhovitim ilustracijama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.04.2019.

12:20

Naučite da tumačite signale uz pomoć knjige
Foto: Promo

Govor tela je osnova udvaranja, koja pokazuje koliko smo dostupni, raspoloženi ili očajni. Neki udvarački postupci unapred su osmišljeni, a neki su sasvim nesvesni i instinktivni. Izuzetno su važni i za započinjanje veze i za njeno održavanje.

Knjiga nastala iz pera autorskog para Barbare i Alana Piza Govor tela u ljubavi daje odgovore na pitanja koja nas najviše zbunjuju, a odnose se na pripadnike suprotnog pola. Kad je pročitate, mnogo toga ćete sagledati jasnije i moći ćete da protumačite signale koji su vam ranije izmicali.

Svi aspekti ljubavnih odnosa biće vam jasniji, postaćete privlačniji i lakše ćete uvideti koga vi privlačite. Samim tim, opuštenije ćete zakazivati sastanke i graditi duge veze.

Autori Alan i Barbara Piz su bračni par koji zajedno piše bestselere o primeni psihologije u ljubavnom životu i poslu. Napisali su ih ukupno osamnaest, a čak deset se našlo na prvim mestima lista najčitanijih knjiga. Svake godine u tridesetak zemalja sveta održavaju brojne seminare iz oblasti primenjene psihologije.

Njihove knjige prodaju se u više od sto zemalja i prevedene su na pedeset dva jezika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: