Veliki jubilej u Ateljeu 212: "Ljubavno pismo" proslavlja 25. rođendan

Predstava "Ljubavno pismo" Zlatana Fazlagića i Zorana Bačića u režiji Branka Kičića, u ponedeljak, 25. marta 2019. godine obeležiće izuzetan jubilej - 25 godina igranja!

Izvor: B92

Sreda, 20.03.2019.

13:57

Veliki jubilej u Ateljeu 212:
Foto: Atelje 212, arhiva

Ovu, sada već kultnu predstavu, koja je na repertoaru Ateljea 212 od 1994. godine, videlo je preko 150.000 gledalaca! "Ljubavno pismo" je predstava sa sjajnom glumačkom ekipom i vrhunskom zabavom koja je, i po svom trajanju i uvek dobroj poseti, zauzela nezamenljivo mesto u pozorišnom životu srpske prestonice. Komedija o mentalitetu, porodici, komšijama i svim onim običnim stvarima koja nam se dešavaju već punih dvadeset godina izaziva smeh i radost i glumaca na sceni i publike.

U predstavi igraju: Miodrag krstović, Tatjana Bošković, Dubravka Mijatović, Branislav Zeremski, Gorica Popović, Ivan Mihailović, Dragana Đukić, i Nenad Ćirić.

Autor scenografije je Darko Nedeljković, kostime je uradila Olgica Milunović, a kompozitor je Zoran Simjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: