Marija Bergam otkriva kako će izgledati druga sezona "Senki nad Balkanom"

Publiku je osvojila na prvi pogled. Uloga Maje Davidović u seriji Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom" donela joj je veliku popularnost. Mnogi u liku te fatalne dame nisu prepoznali devojčicu koju smo upoznali još pre deset godina u filmu "Klopka".

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2019.

14:00

Marija Bergam otkriva kako će izgledati druga sezona

Glumica Marija Bergam bila je gošća emisije "Jutro" Prve televizije, u kojoj je govorila o drugoj sezoni popularne Bjelogrlićeve serije.

"Snimamo temeljno i ozbiljno radimo", kaže Marija Bergam, dodajući da se svi na snimanju trude da iz svake snimljene scene izvuku maksimum.

Na pitanje da li se dešava da se scenario menja na samom snimanju, glumica kaže:

"Stvari se menjaju i fleksibine su. Meni je u početku to bilo neobično, ali sam se sad već potpuno navikla."

Maja Davidović je misteriozna žena koja, na kraju prve sezone serije, seda na tron tajnog društva.

"Kada smo snimali tu poslednju scenu, u kojoj Maja seda na taj tron, Dragan (Bjeloglić) kaže meni: 'Šta ja tebi režiram!"

Odgovarajući na pitanje o velikom broju slobodnih scena u prvoj sezoni "Senki nad Balkanom", Marija Bergam kaže da one gledaoce neće zaobići ni tokom njene druge sezone.

Šta misli o načinu na koji je erotika prikazana na domaćem filmu, kako će druga sezona serije izgledati u odnosu na prvu i šta još, pored snimanja serije, Marija Bergam radi, poslušajte u snimku iz emisije "Jutro" Prve televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: