Njegov život je ispunjen borbom s predrasudama

Omiljeni francuski glumac Kristijan Klavijer ponovo se vraća pred domaću publiku kao Klod Vernej, netrpeljivi otac četiri ćerki, čije je shvatanje života ispunjeno predrasudima.

Izvor: B92

Sreda, 20.02.2019.

14:00

Njegov život je ispunjen borbom s predrasudama
Foto: Printscreen Youtube

Nastavak komedije "Šta smo još Bogu zgrešili", koja u bioskopsku distribuciju kreće od četvrtka 21. februara, potpisuje reditelj i scenarista Filip de Šoveron, koji se nakon ogromnog uspeha prvog dela filma iz 2014. godine odvažio da snimi nastavak.

Francuski puritanski bračni par čije su se lepo vaspitane ćerke odlučile na sklapanje brakove sa pratnerima, pripadanicima drugih religija i rasa, uspeo je da prebrodi prisustvo zetova u njihovim životima. Međutim, Klod i Mari se susreće sa novim izazovima. Sve bi bilo u redu da njihovi zetovi nisu odlučili da zajedno, sa svojim porodicama napuste Francusku i odu u inostranstvo kako bi oprobali svoju sreću. Klod i Mari ne mogu da zamisle život bez svojih ćerki i unuka, te su spremni da učine sve, kako bi ih zadržali.

U jednom od intervjua glumac Kristijan Klavijer rekao je: "Volim da igram izrazitog Francuza. Sa jedne strane imam ironičan i kritičan pogled nad takvim likovima, sa druge strane osećam empatiju prema njima. Sve više ljudi u inostranstvu voli ovakve filmove", i dodao "Volim da improvizujem. Ne voli da odvajam profesiju glumca i autora. Donosim nešto svoje, a reditelj odlučuje da li će to da zadrži ili ne. Reditelj Filip de Šoveron je prvo bio iznenađen, ali na kraju je zadržao i moje ideje."

Film "Šta smo još Bogu zgrešili" okupio je staru glumačku ekipu među kojima su Kristijan Klavijer, Šantal Lobi, Frederik Bel, Žilijet Piaton, Nom Diavara, Ari Abitan i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: