Objavljena pesma u kojoj se čuje glas pokojne pevačice Ejmi Vajnhaus

Glas preminule pevačice Ejmi Vajnhaus čuje se u novoj pesmi "Find My Love" producenta Salaama Remija, koji je radio sa pevačicom na njenim albumima "Back to Black" i "Frank".

Izvor: BBC

Subota, 16.02.2019.

15:40

Objavljena pesma u kojoj se čuje glas pokojne pevačice Ejmi Vajnhaus
Foto: Gettyimages

Pesma "Find My Love" bi trebalo da bude objavljena na predstojećoj kompilaciji Salaama Remija "Do it for the Culture 2". Pretpostavlja se da je singl snimljen tokom saradnje Salaama Remija i Ejmi pre njene smrti 2011. godine.

Sa njima je na pesmi radio i Nas, koji je zadužen za tekst pesme. Jedan od stihova glasi:

"Yo, I got money on my mind but I still can't find my love, yeah / I got money on my mind but I still can't find my love."

"Rad sa prijateljima je najbolji deo umetničkog procesa. Nas i Amy su, s obzirom na to da su tokom godina bili moji najbliži kreativni partneri, napravili fanstastičnu pesmu", istakao je Remi.

Nakon smrti pevačice, njen posthumni album "Lioness: Hidden Treasures", kolekcija do tog momenta neobjavljenih pesama i demo snimaka, našla se na vrhu muzičkih lista u Velikoj Britaniji s najvećom prodajom u prvoj nedeljii, piše BBC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: