Na 29. godišnjicu smrti Neše Leptira "Njegov duh i dalje vitla svoju priču"

"Neša je bio čista energija, nešto što se nudilo ljudima. Njemu je bila misija da sve najlepše u životu podeli ljudima", kaže rođeni brat Neše Radulovića (Neše Leptira), Željko Radulović na 29.u godišnjicu smrti frontmena "Poslednje igre leptira".

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2019.

17:50

Na 29. godišnjicu smrti Neše Leptira
Foto: YouTube/Printscreen

"Svako od nas neku svoju priču ima što u tami tišti, a puteve bira samo kad je hladno, kad umori zima, slutimo je tužni na krilu leptira..." Ovo su stihovi koje je frontmenu grupe "Poslednja igra leptira" Neši Leptiru jednom poklonila drugarica iz škole. Iste reči su se našle na njegovom grobu i sažimaju svu lepotu i tugu života koji se ugasio u 31. godini 12. februara 1990.

“Nakon 29 godina, ja ga pamtim isto, jer on od nas nije ni otišao. Tu je negde oko nas, njegov duh i dalje vitla svoju priču, a ta priča nam je i dalje potrebna”, kazao je Željko.

Šta je još govorio u emisiji "150 minuta" mošete pogledati u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: