Spektakl na samom startu beogradskog festivala piva

Spektakl "Rok opera" otvoriće 17. Festivaval piva u Beogradu (Belgrade Beer Fest) koji će biti održan od 14. do 18. avgusta na beogradskom Ušću, najavili su organizatori.

Izvor: Tanjug

Sreda, 06.02.2019.

11:49

Spektakl na samom startu beogradskog festivala piva
Foto: Gettyimages

Na glavnoj bini na Ušću će se naći 120 izvođača Novosadskog big benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta, koji će sa eminentnim solistima, predvođeni dirigentom i autorom muzičkih aranžmana Fedorom Vrtačnikom, izvoditi antologijske muzičke hitove svetskih rok zvezda.

Na repertoaru će biti hitovi bendova "Led cepelin", "Dip parpl", "Kvin", "Bitls", "Pink Flojd", "Dors", Tine Tarner i mnogih drugih.

S obzirom na to da je u pitanju spoj pozorišta i rokenrola, jedan od učesnika ovog spektakla je i glumica Jelena Gavrilović.

"Bir fest meni posebno znači, jer sam imala čast da 2014. godine budem prvo promo lice festivala i to je za mene bilo divno iskustvo. Zaista je velika privilegija predstavljati i stvarati jedan od najvećih festivala u ovom delu sveta, a sada imam priliku i da nastupim na glavnoj bini i ponovo budem deo ovog jedinstvenog događaja", izjavila je Jelena Gavrilović.

Organizatori obećavaju još mnogo velikih muzičkih zvezda iz zemlje, regiona i sveta.

"Ponosni smo što smo već 17 godina deo turističke ponude Beograda i jedan od festivala po kome su naš grad i Srbija prepoznatljivi u svetu. Posebno nam je drago što će festival, koji je pred nama startovati jednim posebnim spektaklom, pred, nadamo se, 100.000 posetilaca, koji će uživati u audio-vizuelnim i scenskim efektima, zahvaljujući produkciji koja je na svetskom nivou", rekao je Aleksandar Srdić iz "Beogradske kulturne mreže".

I ove godine muzički program će se održavati na više bina, a velika pažnja će biti posvećena i osmišljavanju dodatnih sadržaja i zabave za posetioce svih generacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: