"Konak kod Himlije", nova serija na Televiziji O2

Ona glumi, peva i igra sa takvim žarom da se pitate odakle joj energija. Pozorište, film i televizija njena su druga kuća. Dobro smo je zapamtili kao pevačicu Bibu u "Ubicama mog oca", a od 2. februara gledaćemo je svakog vikenda na televiziji O2 u seriji "Konak kod Himlije". O svemu tome glumica Milena Vasić govorila je u "Jutru" na tv Prva.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2019.

11:46

Foto: Screenshot, Prva

"Radujem se tome zato što je to jedna vrlo lepa serija, duhovita, pitka... Jedan humor koji smo možda zaboravili. To je jedna situacija u kojoj se svi krijemo kod ovog predivnog čoveka i svako tu nalazi korist za sebe. Postoji jedan ustaša, jedan četnik, jedan partizan i Jevrejka", rekla je o novoj seriji Milena Vasić.

Kako kaže, serija je smeštena u Sarajevo tokom Drugog svetskog rata i u tesnoj je vezi sa onim što se dešava danas. Takođe, serija je jedan u nizu regionalnih projekata koji su nastali tokom poslednjih nekoliko meseci. Milena kaže da su za nju takvi projekti okrepljujući zbog upoznavanja novih ljudi, spajanja različitih mentaliteta i nostalgije.

"Meni je ovaj rad zaista prijao. Jedva čekam nastavak. Biće i treća sezona, a snimili smo dve sezone koje imaju po 24 epizode", istakla je glumica.

Milenu smo imali prilike da vidimo i kao Bibu u seriji "Ubice mog oca", liku koji je potpuno različit od onoga što trenutno igra. Reč je o tragičnoj ženi, estradnoj pevačici i udovici, koja ima problem sa zakonom. Ona kaže da su za nju to izazovi.

"Što više problema, što više drame, to je veći glumački izazov. Naravno da prija nešto što je različito i to je nama najvažnije u poslu - da budeš što drugačiji, prvenstveno zbog sebe, i da koristiš neka sredstva na koja nisi navikao", objašnjava ona.

U videu u nastavku pogledajte celo gostovanje Milene Vasić, gde između ostalog govori o ovim projektima, načinu na koji bira projekte i odnosu sa kolegama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: