Javna rasprava o Nacrtu zakona o arhivskoj građi

U Arhivu Srbije, 28. januara 2019. godine, sa početkom biće održan okrugli sto u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o arhivskoj građi i arhivskoj delatnosti, kojim se uređuje sistem zaštite arhivske građe i dokumentarnog materijala, uslovi i način korišćenja arhivske građe, organizacija, nadležnost i delatnost arhiva u Republici Srbiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.01.2019.

16:39

Javna rasprava o Nacrtu zakona o arhivskoj građi
Foto: Printscreen Youtube

Informacije o javnoj raspravi objavljene su na internet strani Ministarstva kulture i informisanja i Arhiva Srbije .

http://www.kultura.gov.rs/cyr/dokumenti/javne-rasprave/javna-rasprava-o-nacrtu-zakona-o-arhivskoj-gradji-i-arhivskoj-delatnosti

http://www.arhivsrbije.org.rs/vesti/nacrt-zakona/

Primedbe, sugestije i predlozi za izmene i dopune Nacrta zakona dostavljaju se Ministarstvu kulture i informisanja na e-mail: zakonarhivi@kultura.gov.rs ili poštom na adresu: Ministarstvo kulture i informisanja, Vlajkovićeva 3, 11000 Beograd, do 29. januara 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: