"Sada se radi više nego ikad" VIDEO

Svoju glumu i scensku čaroliju nesebično poklanja publici u gotovo svim pozorištima u Srbiji. Juri s probe na probu, sa snimanja na snimanje, u pauzi između drži predavanja studentima na Akademiji umetnosti. Ali je u toj trci našao vremena da dođe i kod nas. On je glumac Nebojša Dugalić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.01.2019.

14:13

Foto: Printscreen Youtube

On trenutno u Madlenijanumu igra u predstavi "Jadnici", koja je najizvođenija predstava na svetu.

"To je spektakularni mjuzikl koji ima vrlo zahtevne pevačke deonice i napravljen je na osnovu čuvenih Igoovih 'Jadnika' i to su jedini 'Jadnici' na Balkanu koji su dobili licencu za izvođenje", rekao je Dugalić u "Jutru" na TV Prva.

Kaže da je predstava veoma zahtevna, jer su veoma veliki rasponi.

"Jako je zahtevna uloga i za profesionalne tenore…ali je podatna uloga, pruža veliki raspon od prvobitnog robijaša koji je morao da ukrade, do onoga koji se kaje, postaje heroj…", objasnio je Dugalić.

Kaže i da se danas radi više nego ikada i da za 30 godina, koliko se bavi ovim poslom, ne pamti da se više snimalo.

"Ono što je obećavajuće jeste da sad neki pokazatelji govore da serije polako preuzimaju prevagu u odnosu na neke mnoge druge programe, što je dobro", istakao je Dugalić.

Dugalića možemo da gledamo i u serijama "Žigosani" i "Senke nad Balkanom", a da li je njegov lik preživeo u drugoj sezoni saznajte u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: