Trebalo je da bude mađioničar, a danas je gledamo u svim domaćim serijama

Na glumačkoj sceni Ivana Dudić se prvi put pojavila u seriji "Urgentni centar", nakon čega su usledile uloge u "Prvacima sveta" i "Ubicama mog oca". Trenutno je jedna od najpopularnijih likova u seriji "Istine i laži", a pored glumačkog umeća poseduje i mađioničarsko.

Izvor: B92

Subota, 12.01.2019.

08:00

Trebalo je da bude mađioničar, a danas je gledamo u svim domaćim serijama
Foto: Screenshot, Prva

"Ima me previše, ima me skoro u svim serijama ovde", kaže Ivana i dodaje: "Mogu samo da budem zahvalna jer su sve uloge koje igram različite."

Između ostalih, mlada glumica se priključila seriji "Istine i laži" u drugoj sezoni, gde tumači lik Une Dabović. Ističe da je u početku imala poteškoće po pitanju toga kako će je prihvatiti ostali glumci.

"Iskrena da budem, ja sam privatno imala veliki strah od cele ekipe zato što je bila prva sezona. Oni se svi znaju, druže se, mnogo se drže zajedno, da l' će me prihvatiti", priseća se ona i dodaje da se za glumce obično govori da su sujetni, ali da ona ni jednog trena to nije osetila kada se priključila ekipi.

U emisiji "150 minuta" na TV Prva Ivana je govorila o pomenutoj seriji, ali i ostalim zapaženim ulogama, načinu na koji je gradila svoje likove, ali i onome što je prvobitno bila - mađioničar.

Više o tome, pogledajte u prilogu u nastavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: