Uoči 50. godišnjice Vudstoka: Rasprodat smeštaj, "poznati" izvođači

Predstojećeg leta će se održati koncert na 50. godišnjicu Vudstoka, a smeštaj je već teško naći u toj ruralnoj oblasti u saveznoj državi Njujork.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 31.12.2018.

18:32

Uoči 50. godišnjice Vudstoka: Rasprodat smeštaj,
GettyImages

List Tajms herald rekord of Midltaun (The Times Herald-Record of Middletown) preneo je da su mnogi moteli, prenoćišta i ponude s Erbienbija (Airbnb) već rasprodati u okrugu Salivan, ruralnoj oblasti na oko 140 kilometara severozapadno od grada Njujork.

Koncertni prostor "The Bethel Woods Center for the Arts", napravljen u mestu Betel gde je održan originalni Vudstok, najavio je prošle nedelje da će organizovati zlatnu godišnjucu od 16. do 18 avgusta.

Većina motela blizu tok prostora je rasprodata već neko vreme, preneo je Asošiejtid pres.

Spekuliše se da bi na 50. godišnjicu mogle nastupiti grupe Daft pank (Daft Punk), Koldplej (Coldplay), Perl džem (Pearl Jam), Fu fajters (Foo Fighters), Hu (The Who), koja je svirala i pre pola veka, i Čejnsmokers (Chainsmokers).

Takođe bi mogli nastupiti Santana, koji je svirao i pre 50 godine, Brus Springstin, Eminem, Arijana Grande, Vikend (Weeknd), Elton Džon, Bon Džovi i Pink.

Prvom Vudstoku 15-18. avgusta 1969. prisustvovalo je oko 400.000 ljudi.

Nastupali su Riči Hevens, Džeferson erplejn (Jefferson Airplane), Hu, Džoan Baeuz, Džimi Hendriks, Santana, Džo Koker, Grejtful ded (Grateful Dead), Krozbi, Stils, Neš and Jang (Crosby, Stills, Nash & Young), i mnogi drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: