Sve novogodišnje žurke Beogradske filharmonije

Nakon što je pripremila dva nezaboravna novogodišnja koncerta na Kolarcu sa legendom na kastanjetama Luserom Tenom i dirigentom Oliverom Dijasom, Beogradska filharmonija je priredila prvi afterparti u beogradskom klubu Taman. Direktor Ivan Tasovac oprobao se u ulozi Di-džeja puštajući isključivo klasičnu muziku.

Izvor: B92

Subota, 29.12.2018.

19:18

Sve novogodišnje žurke Beogradske filharmonije
Foto: BGF

Da se uz najpoznatije primere klasične muzike može plesati kao u disko klubu pokazalo se sinoć u srcu Savamale. Na prvom u nizu događaja pod nazivom Late Night Classic, Beogradska filharmonija u saradnji sa klubom Taman, klasičnu muziku proširuje na klupsku scenu.

Kas Valkira, Imperijalni marš, Igra sablji, Tako je govorio Zaratustra, Seviljski berberin, Bolero, samo su neke od numera koje su se sinoć glasno slušale na jednoj od centralnih lokacija beogradskog noćnog života.

Afterparti je usledio nakon čuvenih filharmonijskih koncerata koje je mnogobrojna publika ocenila kao jedno od najboljih novogodišnjih izdanja orkestra. O tome svedoče višeminutne ovacije nakon svake odsvirane numere za vrhunske izvođače i Filharmoniju koja se ovoga puta predstavila u latino ritmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: