Delimo karte za Zarkoff, MKDSL i BrAk u KCG

Kulturni centar Grad će 2018. godinu završiti velikim muzičkim događajima na kojima će nastupiti pojedinci koji su obeležili proteklu godinu i oni malo mlađi, koji će tek zasijati na domaćoj sceni. Ovaj muzički događaj je samo najava za ono što sledi u jubilarnoj desetoj godini postojanja Kulturnog centra Grad.

Izvor: B92

Petak, 28.12.2018.

12:22

Delimo karte za Zarkoff, MKDSL i BrAk u KCG
Foto:promo

Večeras od 23 časa u okviru evropske turneje nastupiće hrvatski producent i muzičar Saša Rajković a.k.a. Zarkoff, koji će beogradskoj publici predstaviti svoj lajv set i promovisati poslednja dva nedavno izbačena EP-ja "Autoamputation" i "Moj prijatelj muzičar".

Nakon 15 godina provedenih na sceni electro/EBM/darkwave/techno zvuk hrvatskog producenta Zarkoffa izdat je na velikom broju etabliranih andergraund lejblova.

Domaću podršku pružiće mu beogradski producent, multiinstrumentalista, lajv performer i bivši dj MKDSL, takođe u lajv izvedbi.

"Najbolje čuvanoj tajni beogradskog klabinga’’ na bini će se pridružiti i beogradski di-džej dvojac brÅk, koji će se publici predstaviti di-džej setom.

Karte je još danas moguće kupiti u Kulturnom centru Grad i barovima Zaokret i Lift u Cetinjskoj ulici, onlajn putem sajta Night Nomands, kao i na samom ulazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: