Pred sam kraj: Fanovi "Igre prestola" otkrili "grešku" u omiljenoj seriji

Fanovi "Igre prestola" (Game of Thrones) možda su upravo otkrili veliku grešku u spektakularnom ostvarenju produkcije HBO, koje dolazi u završnoj sezoni 2019. godine.

Izvor: B92

Petak, 28.12.2018.

10:42

Pred sam kraj: Fanovi

Jedan korisnik Reddita je naveo da zmajevi Deneris Targarijan možda uopšteo to i nisu. Oni bi trebalo da imaju četiri noge i dva krlia, što zmajevi u seriji uopšte nemaju.

Umesto toga, voljene zveri ljubitelja serije imaju dve noge i dva krila, što ih čini dvonogim krilatim reptilima iz britanske mitologije - vajvernima (engl. wyverns). Greška je pokrenula veliku raspravu na društvenim mrežama, među ljudima koji se verbalno sukobljavaju oko tog pitanja.

Dok neki kažu da vajverni ipak jesu zmajevi, drugi tvrde da je u "Igri prestola" definicija zmaja drugačija... Oni insistiraju na tome da je razlika između ove dve vrste, pitanje principa… Neki korisnici Reddit-a nisu mogli da odole podsmevanju učesnicima ovakve rasprave. "Igra prestola" vratiće se u osmoj finalnoj sezoni u proleće 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: