"Ušao sam u cipele Nebojše Glogovca, to je velika čast" VIDEO

Za njega kažu da je najpoznatiji Hercegovac na svetu. Od 2005. je snimio 40 filmova, a u tek završenom ostvarenju Srdana Golubovića "Otac" zamenio je Nebojšu Glogovca. Evo šta o sebi i poslu kaže glumac Goran Bogdan.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.12.2018.

16:11

Foto: YouTube Screenshot

"Uvek sam najviše ponosan na ono što trenutno radim. Upravo smo završili snimanje filma 'Otac', koji je počeo Glogovac da radi. I samo to što sam ušao u njegove cipele je ogromana čast i zadovoljstvo. Scenario je priča koja te obuzme i to je jedan od onih filmova koji se mora napraviti."

Bogdan smatra da je najbolje kad se uloga dobije na kastingu.

"Ne da je normalno, nego je i potrebno tako doći do uloge. Već u startu je samim tim sve ozbiljnije."

Goran Bogdan zbog snimanja od avgusta živi u Beogradu, a šta je rekao o drugim projektima i planovima pogledajte u video-prilogu iz emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: