Kralj Noći otkriva: Bitka u "Igri prestola" biće najveća u istoriji TV-a

Već predugo fanovi željno iščekuju dolazak osme i finalne sezone serije "Igra prestola" koja će se smilovati da dođe na naše male ekrane u aprilu 2019. godine. Međutim, to ne znači da u međuvremenu ne možemo da se hranimo svim malim detaljima koje otkrivaju tvorci serije i glumci.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.12.2018.

08:00

Kralj Noći otkriva: Bitka u
Foto: Screenshot, Youtube

Slovački glumac Vladimir Furdik, koji tumači lik ozloglašenog Kralja Noći, u razgovoru za mađarski portal "Sorozat Wiki" otkrio je da će najveća bitka osme sezone oduševiti publiku.

"U trećem delu poslednje sezone, postoji bitka za koju tvorci serije žele da bude najveća u istoriji televizije. Skoro cela epizoda će biti samo o bitki, a trajaće oko sat vremena", istakao je on.

Već je ranije slučajno otkrivena informacija da se ta bitka snimala čak dva meseca. Dužina trajanja ove bitke koju je Furdik pomenuo je na mestu s obzirom na to da će svaka epizoda osme sezone trajati i više od 60 minuta.

Vladimir ipak nije otkrio ništa više o tome ko će na kraju sesti na Gvozdeni presto.

"Biće to fantastično iznenađenje, ali iznenađenja svakako neće manjkati u osmoj sezoni. Biće mnogo zmajeva, Kralj Noći će se vratiti i najveća bitka sezona će se odigrati. Biće interesantno da se vidi šta je Dejvid Beniof spremio za veliko finale, ali ne mogu da vam kažem više o tome", zaključio je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: