Roki Balboa odlazi u istoriju?

Američki glumac Silvester Stalone nagovestio je da je stiglo vreme da se oprosti od uloge koja ga je proslavila – boksera Rokija Balboe, kojeg igrao u čak sedam filmova.

Izvor: B92

Petak, 30.11.2018.

16:00

Roki Balboa odlazi u istoriju?
Foto: Getty

"Na žalost sve mora da prođe... i završi se", napisao je Stalone uz video koji je postavio na Instagram, samo nedelju dana nakon početka prikazivanja filma "Creed 2" u SAD-u.

"Ovo je verovatno moj poslednji rodeo, to što se dogodilo... nikad nisam očekivao", kazao je Stalone (73).

Dodao je i da je mislio d aje sa Rokijem završio još 2006. godine, ali da se iznenada pojavio “taj mladi čovek Majkl B: Džordan i čitava priča se promenila”.
Staloneov lik Balboa pojavio se u šest filmova o Rokiju od kojih se poslednji prikazivao 2006. i potom ponovno u filmu “Creed: Legenda je rođena” 2015. godine, u kojemu je postao trener glavnog lika Adonisa Džonsona kojega je igrao Džordan.

U 2016. godini uloga je Staloneu osigurala njegov prvi Zlatni globus, 40 godina nakon što je bio nominovan kao scenarista za prvi film u seriji 1976. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: