Miodrag Dragičević: Želeo sam da budem košarkaš

Oni su sve samo nisu obični. Ona ponosno nosi bore na svom licu, a on mladost. I reći će vam da su slučajno postali glumci. Oni koji ih bolje poznaju tvrde da slučaj u njihovom slučaju ne postoji. Igraju u gotovo svim serijama koje volimo. Kuvarica Rada, Berta, Liza, Simonida, gospođa Pešić, konobarica Milka, sestra Ljilja... On je Žika Kurjak, Mihajlo, Kiza, stažista Nikola Ristić... Glumci Zinaida Dedakin i Miodrag Dragičević govorili su za Prvu televiziju o serijama u kojima ih trenutno gledamo, ulogama i životnom putu koji ih je doveo do glumačke profesije.

Izvor: B92

Sreda, 28.11.2018.

15:32

Miodrag Dragičević: Želeo sam da budem košarkaš
Foto: Screenshot, Prva

Mladi glumac Miodrag Dragičević želeo je da postane košarkaš, ali ga je ipak sudbina povela drugim putem.

Kaže da ga raduje činjenica da uloge koje igra često može da poveže sa ovim sportom. Tako u novoj seriji "Žigosani u reketu", koju trenutno snima, igra košarkaša. U seriji "Urgentni centar" gledamo ga kao stažistu Nikolu Ristića, o čemu je takođe govorio.

Zinaida Dedakin takođe nije planirala da se bavi ovom umetnošću. Glumica, koja je, kako kaže, popravljala kola i do 14. godine nije obukla suknju, otkrila je i da je kao devojčica "patila" zbog svog neobičnog imena i zbog toga što je rođendan slavila svake četvrte godine.

Sagovornici Prve saglasni su da se u Srbiji snima sve više serija i da to predstavlja šansu za glumce kojih je do sada bilo mnogo, a projekata veoma malo.

Šta su sve imali da kažu Miodrag i Zinaida, poslušajte u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: