#QueenIzazov – priključili se i beogradski DJ-evi

Iščekujući film "Boemska rapsodija" koji se premijerno prikazuje danas u Cineplexx BIG Beograd, Aleksandra Duende pokazala nam je na svom Instagram profiu kako ona živi Boemsku rapsodiju.

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2018.

12:01

#QueenIzazov – priključili se i beogradski DJ-evi
Foto: Getty

Aleksandra je jedan od najtraženijih di-džejeva u regionu tako da je bez sumnje veliki zaljubljenik u muziku i izazove.

Pogledajte kako je to izgledalo:
View this post on Instagram

Da li ste spremni za QUEEN izazov? Dajte svoj kreativni peèat èarobnom glasu Fredija Merkjurija i muzici fantastiènog benda Queen! Sve što treba da uradite jeste da: 1. Snimite se kako na kreativan naèin glumite “pevanje” uz pesmu Boemska rapsodija 2. Postavite na svoj Instagram ili Facebook profil uz hashtag #QueenIzazov 3. Podesite svoj profil da bude javan 4. Držite palèeve da ste baš vi sreæan dobitnik! Pozivamo sve ljubitelje filma, muzike i zabave da nam se prikljuèe kako bismo oživeli jednu od najpoznatijih pesama svih vremena - Boemsku rapsodiju! Konkurs traje od 19. oktobra do 2. novembra 2018. godine, a maksimalan broj osvojenih karata po video zapisu je 5. Sreæno! @megacomfilm

A post shared by forever gypsy (@aleksandra.duende) on

Distributerska kuća MCF MegaCom Film i portal B92 pozivaju vas da nam pokažete kako bi izgledala vaša Boemska rapsodija kada biste posedovali Fredijev glas i kultnu muziku benda Queen.

#QueenIzazov ima zadatak da nas natera da budemo kreativni. Odnosno, da na svoj način uz zvuke večitog svetskog hita i čarobnog glasa Fredija Merkjurija, odglumimo pevanje. Nije reč o pravom pevanju, tako da ovog puta bez izgovora ostaju i oni koji smatraju da ne znaju da pevaju.

Možeš i ti, sve što je potrebno da uradiš jeste da:

1. Snimiš sebe ili ekipu kako na kreativan način glumite "pevanje" uz pesmu Boemska rapsodija, baš kao Aleksandra

2. Postaviš na svoj Instagram ili Facebook profil uz hashtag #QueenIzazov

3. Podesiš svoj profil da bude javan

4. Držiš palčeve da si baš ti srećan dobitnik!

Za one najinteresantnije delimo karte za filmski i muzički spektakl 3. novembra u Kombank dvorani, gde će pored projekcije filma Boemska rapsodija, imati priliku i da prisustvuju koncertu Queen Real Tribute Benda.

Konkurs traje do 2. novembra 2018. godine, a maksimalan broj osvojenih karata po video zapisu je 5 (zavisi od učesnika). Srećno!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: