Predstava Zvezdara teatra o izbegličkoj krizi u Savamali. Ko glumi? VIDEO

U Zvezdara teatru za 16. novembar zakazana je premijera predstave "Ljubav u Savamali", a mlada glumica Mina Sovtić koja igra jednu od glavnih uloga rekla je da je reč o ljubavnoj priči sa ozbiljnom temom odnosno izbegličkom krizom.

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2018.

12:05

Default images

Mina je ćerka glumice Anice Dobre i igrom slučaja bile su već na daskama Zvezdara teatra u istoj predstavi u ulogama majke i deteta.

"Zamenila sam Ninu Janković u toj ulozi i bilo je prvo čudno. Nije baš dobro da kombinujemo poslovan i privatan odnos. Mislim da je teže kad si opterećen privatnim odnosom i treba ga se osloboditi, mislim da smo uspele", rekla je Mina za TV Prvu.

Ona je već angažovana na ozbiljnim projektima poput serije "Koreni", "Žigosani", bila je na pozorišnoj sceni sa svojim Draganom Petrovićem Peletom i kaže da bi volela da radi u nekom mjuziklu i u komadima koji se bave mentalnim problemima mladih.

U novoj predstavi "Ljubav u Savamali" Ivana Lalića po režiji Darijana Mihajlovića, njenog dečka Avganistanca glumi Milan Vasić, a u sedmočlanoj glumačkoj ekipi su i Feđa Stojanović, Branko Vidaković i Lena Bogdanović.

Gostovanje Mine Sovtić u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" pogledajte u video - prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: