Palma pomaže Lazi Ristovskom da završi film

Film reditelja Petra Ristovskog “Kralj Petar Prvi” zahvaljujući Draganu Markoviću Palmi, gradonačelniku Jagodine i počasnom konzulu Srbije u Grčkoj, nastavlja da se snima bez pauze, saopštili su autori tog filmskog epa o Prvom svetskom ratu.

Izvor: N1

Petak, 21.09.2018.

20:14

Palma pomaže Lazi Ristovskom da završi film
Foto: Promo

Dragan Marković Palma je na vest da je producentu i glavnom glumcu filma Lazaru Ristovskom nedostaje novac za snimanje završnih scena dolaska i boravka srpske vojske na Krfu, reagovao brzo, i prvi put u ulozi počasnog konzula Grčke u Srbiji, navodi se u saopšrenju.

Marković je odlučio da finansira put, smeštaj i hranu za 100 mlađih sportista iz Jagodine, kako bi oni otputovali na Krf i tamo statirali kao srpski vojnici u filmu “Kralj Petar Prvi”.

Nesebičnim gestom Dragan Marković Palma je doprineo da film od nacionalnog značaja preskoči teškoće na koje je naišao, ističu autori filma.

“Pomažem legendi naše glume Lazaru Ristovskom. On je to zaslužio”, rekao je Dragan Marković Palma.

Lazar Ristovski je izrazio veliku zahvalnost Markoviću. “Ovo je patriotizam na delu. Ovo je posao konzula i čoveka koji ima dobre veze, a ne koristi ih samo za sebe. Momci koji će igrati svoje pretke biće ponosni na činjenicu da su im se na ovaj način odužili”, uveren je Ristovski.

Hvala im što su nam pomogli kada nam je najteže, hvala i tebi Dragane Markoviću i neka ti se dobrim vrati tvoje dobro delo, rekao je Ristovski i dodao: “Premijera je zakazana za 5. decembar i vidimo se tamo na bojnom polju!”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: