Stigao tizer "Saut Parka": Nova sezona se otkazuje?

Obožavatelji animirane serije "Saut Park" (South Park) ostali su poprilično zbunjeni kada se na tizeru nove sezone pojavila poruka o otkazivanju serijala.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.09.2018.

13:48

Stigao tizer
Foto: Youtube Printscreen

Na zvaničnom Tviter nalogu "Saut Parka" objavljen je kratki tizer nadolazeće 22. sezone na kome se ne nalazi nijedan od popularnih animiranih junaka niti njihove humorističke scene.

Umesto toga, fanove serije je sačekala poruka da će "Saut Park" biti otkazan.

"Amerika je stigla do raskrsnice", piše na kratkom klipu, a potom sledi poruka: "Šta ćemo da uradimo sledeće? " Odgovor na ovo pitanje je očigledno hešteg koji se pojavljuje na crnom ekranu: "Otkazati Saut Park" (#cancelsouth park).

Koliko je ova vest zbunila verne obožavatelje kultne serije, govori ogroman broj poruka na Tviteru u kome su korisnici interneta zamolili tim koji stoji iza serije da odgovori o čemu je tačno ovde reč.

Dok se vest o otkazivanju proširila, a fanovi zabrinuli, mnogi svetski mediji pišu da je moguće da se radi samo o dobroj marketinškoj reklami.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: