Tri nove knjige o Hariju Poteru stižu na jesen

Oktobar je mesec kada će fanovi Harija Potera da okupiraju knjižare. Naime jedna za drugom, stići će tri knjige o jednom od najpoznatijih filmskih serijala u istoriji filma.

Izvor: B92, Biznis insajder

Petak, 31.08.2018.

17:06

Tri nove knjige o Hariju Poteru stižu na jesen
Foto: Gettyimages

Prva knjiga Hari Poter: Stvorenja stiže 2. oktobra. Knjiga je podeljena na četiri složene celine i beleži najčuvenije momente na filmu.

Nešto kasnije, 23. oktorba izlazi knjiga Hari Poter: Pop-ap vodič kroz Hogvarts, koju je napisao Metju Reinhart. Reč je o interaktivnom vodiču kroz svet čarobnjaštva.

Treća knjiga pojaviće se na policama knjižara 30. oktobra. Nosi naziv Hari Poter: Zamišljajući Hogvarts – Vodič kroz filmografiju za početnike, a napisao ju je Brajan Majkl Stoler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: