Legendarni čupavi vanzemaljac se vraća na male ekarane?

Kompanija Vorner Bros razmišlja o ponovnom oživljavanju kultnog sitkoma iz osamdesetih godina prošlog veka, čiji glavni lik je smešan i neobičan vanzemaljac po imenu Alf.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.08.2018.

20:40

Legendarni čupavi vanzemaljac se vraća na male ekarane?
Printscreen / YouTube

Eventualna nova verzija serije još uvek se nalazi u veoma ranoj fazi, a producenti su u potrazi za scenaristom.

Alf je mali, debeli, krznati, arogantni vanzemaljac, čiji se svemirski brod srušio na krov garaže porodice Tener iz neimenovanog američkog predgrađa. Tokom cele serije, Alf pokušava da pojede porodičnu mačku.

Njegovo ime je parodija imena filmskog vanzemaljaca I-Tija (E.T. - Extra Terrestrial). ALF pedstavlja skraćenicu od engleskog "Alien Life Form" - vanzemaljski oblik života. Serija je bila emitovana od 1986. do 1990. godine, a velika popularnost joj je dala kultni status i pretvorila u pop-kulturnu referencu, pominjanu u mnogim serijama kao što su "Simpsonovi", "Štreberi", "Prodični čovek", kao i u nekoliko filmova, prenosi Njuzhab.

Alf je poslednja u nizu serija čiji je "rivajval" najavljen. Prethodno je to bio slučaj i sa serijama: "Tvin Piks", "Puna kuća", "Čari", "Magnum", "Gilmorove"...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: