Dejvid Geta i Martin Geriks za grandiozno finale 18. Egzita

Nastupom di-džejeva Martina Geriksa, Mahmuta Orhana i Dejvida Gete, jutros je u Novom Sadu završen 18. Egzit. Po procenama organizatora, treće noći je na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo oko 53.000 posetilaca.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 16.07.2018.

12:00

Dejvid Geta i Martin Geriks za grandiozno finale 18. Egzita
Foto: EXIT

Sjajna atmosfera poslednje noći vladala je na celoj Petrovaradinskoj tvrđavi, a najvatrenije je bilo na glavnoj bini (Main stage), gde je nastupao di-džej Dejvid Geta.

Geta je na binu izašao oko pola tri ujutru, a na istoj bini su nastupili pre njega popularni Martin Geriks, pa zatim Mahmut Orhan.

Egzit je završen u ranim jutarnjim satima na Dens areni, a poslenja je pred publiku izašla Nina Kravic, čiji nastup počeo u 6.00 ujutru.
Foto: EXIT
Fjužn bina bila je sinoć jedna od glavnih, jer je neverovatnu i energičnu žurku napravio bend Asian Dub Foundation.

Oko 40 bina nudilo je neprestanu zabavu tokom četiri dana trajanja Egzita a održavane su i muzičke konferencije, na kojima je učestvovalo mnoštvo di-džejeva i muzičkih producenata.
Foto: EXIT
Organizatori Egzita su pozvali sve ljubitelje muzike da dođu i na njihov četvrti "Si dens" festival 31. avgusta u crnogorskom letovalištu Buljarice, a najavili su i novi festival koji će pod nazivom "No Slip" (No Sleep) biti održan u novembru u Beogradu.
Foto: EXIT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: