Peti nastavak Indijane Džonsa ponovo odložen

Povratak Harisona Forda, u ulozi istraživača i pustolova Indijane Džonsa, na velike ekrane odložen je do 2021. godine, objavila je kompanija Volt Dizni u utorak, dve godine pošto je peti deo te filmske sage prvobitno trebalo da se nađe u bioskopima.

Izvor: B92, Hina

Sreda, 11.07.2018.

21:00

Peti nastavak Indijane Džonsa ponovo odložen
Printscreen YouTube/WatchMojo

Film je prvobitno trebalo da počne da se prikazuje 2019, ali je kasnije pomeren za jul 2020. godine. Novo odlaganje je usledilo nakon prošlonedeljnih izveštaja da scenario nije završen i da je doveden novi scenarista "da ga dotera".

Harison Ford i reditelj Stiven Spilberg ponovno će zajedno raditi na filmu, s tim što će Ford imati 79 godina kada film stigne u bioskope, što je dosta godina za jednog glumca od koga se očekuje da izvodi akcione scene. Peti nastavak priče o Indijani Džonsu, filmskoj franšizi Džordža Lukasa, biće prvi nastavak snimljen u vlasništvu kompanije Dizni.

Franšiza "Indijana Džons" sa četiri prethodna filma zaradila je skoro dve milijarde dolara i stekla obožavaoce širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: