Drumelody posle Novog Sada i u Beogradu

Sarajevski artist Berin Tuzlić aka dRUMELODY održaće promociju svog novog albuma "Hyperbola", 11. jula u Beogradu.

Izvor: B92

Utorak, 10.07.2018.

13:34

Drumelody posle Novog Sada i u Beogradu
Foto: Promo

Nakon promocije "Hyperbole" u regionu, na red je došao i Beograd. Novosadska publika je već imala prilike da čuje dRUMELODY u aprilu, dok su mnogi Beograđani uživali u njegovom neobičnom live act-u na ovogodišnjem festivalu Dev9t.

Ovog puta u "Telmi" posetioci će imati priliku da uživo čuju neke od najvećih dRUMELODY hitova, kao i da uživaju u druženju sa ovim autentičnim artistom.

Ono što dRUMELODY čini tako posebnim i drugačijim u odnosu na druge izvođače je to što je on istovremeno i DJ i perkusionista, s tim što bubanj kao instrument vodi glavnu reč, posebno na live nastupima na kojima Tuzlić korespondira sa muzikom na jedinstven i upečatljiv način.

Svoje muzičko putovanje dRUMELODY je započeo 2010. iz potrebe za multimedijalnim izražavanjem. Kao takav, ovaj specifični audio vizuelni koncept vođen dirigentskom bubnjarskom palicom, kombinuje i električni i akustični bubanj, šumove, muziku i film, ali i različite tehnike akustičnih i elektronskih ritmova, “lupova” i muzičkih instrumenata sa vizualizacijama pesama kojima zaokružuje celokupni “live” doživljaj.

Svojim live actom dRUMELODY privlači pažnju i van regionalnih granica pa tako beleži i nastupe u Berlinu, Amsterdamu,Talinu, Dubaiju…

Nesvakidašnji spoj stripa, animacije, filma i muzike u jedan organizam koji dalje živi i razvija se, u neku drugu dimenziju. A publika ima priliku da muziku doživi na jedan sasvim drugačiji način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: