Prve fotografije sa snimanja Tarantinovog filma "Bilo jednom u Holivudu"

Radnja novog filma Kventina Tarantina smeštena je u 60-te godine prošlog veka, vreme kada je filmska industrija počela da pada pod uticaj hipi kulture. To je, takođe, i vreme ubistava koja su počinili Čals Menson i pristalice njegovog kulta. Jedan od glavnih glumaca, objavio je i prvu fotografiju sa snimanja.

Izvor: B92

Petak, 29.06.2018.

12:43

Default images

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Leonardo Dikaprio objavio je na Instagramu prvu fotografiju iz nadolazećeg filma "Bilo jednom u Holivudu", novom projektu legendarnog Kventina Tarantina.

On na toj fotografiji pozira s partnerom iz filma slavnim Bradom Pitom. Pit i Dikaprio igraju izmišljene likove. Dikaprio tumači lik Rika Daltona, televizijskog glumca koji nije uspeo da se probije na filmsko platno.

Njegova komšinica je Šeron Tejt, koju tumači Margon Robi, s kojom je Dikaprio igrao u filmu "Vuk sa Volstrita", a koju su u osmom mesecu trudnoće ubili Mensonovi sledbenici.

Pit igra Kalifa Buta, Daltonovog kaskadera.
Foto Getty/Frazer Harrison
Osim njih u filmu glumi niz poznatih glumaca. Bert Rejnolds je Džordž Špan, vlasnik kuće koju su unajmili članovi Mensonovog kulta. Demijan Luis je Stiv Mekvin, a Dakota Fening Linet "Skverki" From, Mensonova sledbenica.

U filmu će se pojaviti i Al Paćino koji će tumačiti Daltonovog agenta. Pojaviće se još i Luk Peri, Nikolas Hamond, Emili Hirš...

Premijera filma je zakazana za avgust 2019. godine.

Tarantino je sa Pitom sarađivao u filmu "Prokletnici", a sa Dikaprijom u "Đangu". Ovaj film pokupio je čak pet Oskara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: