Prvi film posle skandala: Kevin Spejsi se vraća na veliko platno / VIDEO

Glumac Kevin Spejsi se vraća na veliko platno ulogom u filmu "Billionaire Boys Club", što je njegovo prvo pojavljivanje na filmu posle prošlogodišnjih optužbi za seksualno uznemiravanje i priznanja da je homoseksualac.

Izvor: B92

Utorak, 19.06.2018.

21:32

Prvi film posle skandala: Kevin Spejsi se vraća na veliko platno / VIDEO
Printscreen YouTube/Movie Trailers Source

Film "Billionaire Boys Club" snimljen je pre skandala sa seksualnim uznemiravanjem, a u bioskope stiže u avgustu.

"Nadamo se da optužbe koje se odnose na ponašanje jednog od glumaca, a koje nisu bile javno poznate kada je film sniman neće smetati ovom izdanju. Odluka o puštanju ovog filma nije bila nimalo laka", saopštili su distributeri.

Film donosi istinitu priču o grupi mladića koja je osamdesetih godina prošlog veka organizovala klub, preko koga je trebalo brzo da se obogate na prevarama. Spejsi glumi Rona Levina prevaranta i homoseksualca koji je ubijen, nakon što je prevario grupu ljudi. Njegovo telo nikada nije pronađeno pa neki misle da bi još uvek mogao biti živ.

Režiju filma potpisuje Džejms Koks, a osim Spejsija u filmu igraju Ansel Elgort, Taron Egerton, Ema Roberts, Suki Voterhaus i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: