Stigao trejler za "najstrašniji film iz 2018. godine"

Kompanija Vorner bros je objavila prvi trejler za film Monahinja (The Nun) sa demonskim sestrama iz “Prikazivanje zla 2”, a ovo ostvarenje opisano je kao najstrašniji film iz 2018. godine.

Izvor: B92

Petak, 15.06.2018.

19:12

Stigao trejler za
Foto: Youtube Printscreen

"Kada mlada kaluđerica u Rumuniji izvrši samoubistvo, Vatikan će poslati sveštenika sa mračnom prošlošću i iskušenika da istraže njenu smrt. Rizikujući svoje živote, njih dvoje zajedno otkrivaju demonske sile u obliku iste časne sestre koja je plašila publiku u "Prikazivanju zla 2", stoji u zvaničnom opisu horor filma.

Objavljeni trejler je uznemirio mnoge, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama. "Želim da vidim ovaj film i u isto vreme ne želim da ga vidim, "Jedva čekam", "Najstrašniji film 2018. godine", "Mislim da sam se malo upiškio od straha", samo su neki od komentara korisnika interneta.

"The Nun" potpisuje reditelj Korin Hardi, a u bioskopima bi trebalo da se pojavi u septembru ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: