Exit teatar iz Zagreba gostuje u Ateljeu 212

Predstavom "Kako to misliš mene nema?" Exit teatar iz Zagreba gostovaće u beogradskom Ateljeu 212. Delo će se odigrati u četvrtak 31. maja u 20 časova na sceni Mire Trailović...

Izvor: B92

Sreda, 30.05.2018.

12:25

Exit teatar iz Zagreba gostuje u Ateljeu 212
foto: Atelje 212

Serija je osvojila niz nagrada u Hrvatskoj, među kojima je nagrada hrvatskog glumišta, Dani satire, Zlatni lav, Mostarska listka, ali i jednoglasna specijalna nagrada žirija za inventivnost i maštovitost u razradi likova na Festivalu mladog glumca u Banjaluci 2009. godine.

"Kroz dva sata 'opasno' farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istovremeno smešne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih ahkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše sopstvene, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije", rekla je Ivica Boban, rediteljka o predstavi.

Glavne uloge tumače Amar Bukvić i Filip Juričić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: