"Rambo 5" će biti "najnasilniji film do sada"

Glumac Silvester Stalone potvrdio je da radi na petom nastavku filma o Džonu Rambu, u kome se poznati filmski junak obračunava sa meksičkim narko kartelom.

Izvor: B92

Utorak, 15.05.2018.

08:35

Foto: Printscreen / YouTube

Prema procurelim detaljima priče, novi nastavak se opisuje kao Rambov "nasilan put u pakao" na kome on "uništava zločinački narko kartel".

"Stiže nešto veoma zlo", napisao je Stalone na svom Instagram profilu, uz promotivnu sliku za film "Rambo V".

Film bi trebalo da se nađe u bioskpima u jesen 2019. godine.

… Something wicked is coming this way!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Silvester Stalone se 2008. godine, posle dve decenije od poslednjeg filma o Rambu, vratio tumačenju svog poznatog lika, kao vođa grupe plaćenika sa zadatkom da spase grupu hrišćanskih misionara iz Burme. Rambo se, posle obavljenog zadatka, vraća u SAD i posećuje svog oca u Arizoni, prenosi Njuzhab.

Priča petog nastavka prati glavnog junaka koji živi na ranču i bori se sa posttraumatskim sindromom.

Kada ga dugogodišnji prijatelj i upravnik ranča obavesti da je njegova unuka nestala u Meksiku, posle žurke na koju je otišla, Rambo kreće u potragu za devojkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: