Andreja Pejić dobila ulogu u dugo očekivanom nastavku holivudskog spektakla

Transrodna manekenka Andreja Pejić dobila je svoju prvu filmsku ulogu.

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 19.03.2018.

08:30

Andreja Pejić dobila ulogu u dugo očekivanom nastavku holivudskog spektakla
Foto: Gettyimages

Reč je o ulozi u filmu "Devojka u paukovoj mreži", nastavku američkog filma "Muškarci koji mrze žene", nastalog prema prvoj knjizi iz planetarno popularne trilogije Millenijum švedskog pisca Stiga Lašona.

U Švedskoj je ova trilogija doživela uspešnu ekranizaciju, a u američkoj verziji snimljen je samo prvi film davne 2011. u kojem su glavne uloge igrali Runi Mara i Danijel Krejg.

A post shared by Andreja Pejic (@andrejapejic) on

Novi nastavak snima se tek ove godine, a u ulozi Lizbet Salander, ekscentrične hakerke, koja je glumici Runi Mari donela nominaciju za Oskara, gledaćemo Kler Foj, dok će Danijela Krejga u ulozi novinara Mikaela Blomkvista glumiti švedski glumac Sverir Gudnason, prenosi Index.

Još nije poznato koga će glumiti Andreja Pejić, piše časopis Out.

Takođe je zanimljivo da su Amerikanci odlučili da preskoče naredna dva nastavka iz originalne trilogije i prionuli na ekranizaciju četvrtog, koji je nakon smrti Stiga Larsona napisao David Lagerkranc.

Film će režirati Fede Alvarez, a u bioskopima bi trebalo da se pojavi 19. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: