Harlan Koben prvi predsednik žirija Kanskog festivala serija

Američki pisac i scenarista Harlan Koben biće predsednik žirija na prvom izdanju Kanskog festivala serija (Canneseries) koji će biti održan u Kanu od 4. do 11. aprila, naveli su danas organizatori.

Izvor: Beta

Sreda, 07.03.2018.

16:24

Harlan Koben prvi predsednik žirija Kanskog festivala serija
Foto: epa/SEBASTIEN NOGIER

Pored Kobena, autora više detektivskih bestselera i serija, u žiriju će biti komičarke Pola Bir i Melisa Sezenla, glumac Majkl Kenet Vilijams, scenaristkinja Odre Fuše i kompozitor Kristobal Tapija de Ver.

Festival će 4. aprila otvoriti treća sezona serije "Versailles" Sajmona Mirena i Dejvida Volstenkrofta. Takmičarski program će 7. aprila otvoriti "Istina o slučaju Harija Kebera" (La vérité sur l'affaire Harry Québert), adaptacija bestselera švajcarskog pisca Žoela Dikera u režiji Žan-Žaka Anoa.

Svi učesnici takmičarskog programa biće obelodanjeni do 13. marta. Pretpremijerno prikazivanje Kobenove policijske serije "Safe" će zatvoriti festival.

Osim u Francuskoj, serija će biti dostupna samo putem Netfliksa.

Kanski festival serija je konkurencija festivalu "Series Mania" koji će od 27. aprila do 5. maja biti održan u Lilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: