Film "Patuljci sa naslovnih strana" u Kanadi

Film "Patuljci sa naslovnih strana" reditelja Milorada Milinkovića posle prikazivanja u Srbiji i regionu, od 4. marta će se prikazivati u Kanadi, najavio je distributer "Art Vista".

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 26.02.2018.

11:42

Film
Foto: Youtube Screenshot/Taramount

Premijerna projekcija u Torontu zakazana je za 4. mart u bioskopu "The Regend Thetre", dok će projekcija u Kičeneru biti 9. marta u dvorani "Princess Twin".

U središtu priče je Nikola (Gordan Kičić), vodeća zvezda rijaliti programa "Tri minuta slave". U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen.

Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa i njegov život je zapravo rijaliti program.

Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom rijaliti formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: