Tajanstveno ostrvo od "obične bogatašice" napraviće "pljačkašicu grobova"

Najnovije izdanje filmske sage o Lari Kroft donosi novi pogled na poznatu junakinju, arhološkinju i avanturistu.

Izvor: B92

Utorak, 30.01.2018.

08:35

Tajanstveno ostrvo od
Printscreen YouTube/Warner Bros. Pictures

Lara, naslednica velikog poslovnog carstva, ovoga put bira život obične studentkinje i posao dostavljačice u Londonu, radije nego samo "obične bogatašice".

Njene borilačke veštine, poznate iz kompjuterskih igara, još uvek nisu došle do izražaja, ali je akrobatika već na zavidnom nivou (što se može videti i iz poslednjeg trejlera).

Ovog puta Lara je upletena u misteriju povezanu sa smrću svog oca. Tajanstveno ostrvo nedalako od obale Japana mesto je, nedaleko od jedne grobnice, na kome je on poslednji put viđen.

Traganje za njim, pretvara obeshrabrenu mladu bogatašicu u veoma "pljačkašicu grobova", kakva nam je od ranije poznata. Pored Alisije Vikander, u glavnoj ulozi, ostale likove tumače Dominik Vest, Volton Gogins i Danijel Vu.

Mnogi su kritikovali izbor mlade švedske glumice za ulogu Lare Kroft, a da li su bili u pravu ostaje da se vidi.

Novi "Tomb Rejder" u svetsku bioskopsku distribuciju kreće u drugoj polovini marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: