Objavljena lista najboljih humorističkih serija, jedna se ipak izdvaja

Posetioci stranica Ranker odabrali su najbolju humorističnu seriju svih vremena i prema njihovim glasovima u pitanju su “Prijatelji”.

Izvor: index.hr

Nedelja, 21.01.2018.

12:42

Objavljena lista najboljih humorističkih serija, jedna se ipak izdvaja
Foto: Youtube/Screenshot

Pobednika je odlučilo skoro 570 hiljada glasova, što je “Prijatelje” pozicioniralo na ubedljivo prvo mesto. Serija je emitovana od 1994. do 2004. godine i veoma brzo su postali jedna od najprepoznatljivijih televizijskih serija.

Autori serije su Dejvid Krejn i Marta Kaufman, a uloga u seriji među zvezde lansirala je Dženifer Eniston, Kortni Koks, Metjua Perija, Lisu Kudrou, Meta Leblanka i Dejvida Švimera.

Prema glasovima posetilaca Rankera, druga najbolja serija svih vremena je “Sajnfeld”, slede “Simpsonovi”, ”Kafić Uzdravlje”, pa “Teorija velikog praska”. Na šestom mestu je serija “Kancelarija”, sedma je “Lude sedamdesete”, zatim MASH, pa “Kako sam upoznao vašu majku” i na desetom mestu “Svi vole Rejmonda”.

Ovo nije prvo priznanje ovakve vrste za “Prijatelje”. Godine 2013. našli su se na vrhu IMDB-ove liste najboljih serija svih vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

182 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: